Igienizarea sistemului de climatizare

Serviciul de igienizare Wynn’s Aircomatic III

      Serviciul de igienizare Wynn’s Aircomatic III prin tehnologia ultrasunetelor va scapa de mirosurile urate provenite din sistemul de climatizate a masinii precum si cele de pe suprafetele interiorului masinii cum ar fi mirosul de tigara, mirosul lasat de alimente ratacite prin masina, mirosul provenit de la umezeala adusa pe incaltaminte impregnata in presuri, etc.

      Reimprospateaza-ti interiorul masinii ! Transforma-l din nou intr-un mediu sanatos si comfortabil !

      Ai schimbat filtrul de polen dar mirosul nu a disparut, ce e de facut, de unde provine acest miros ?

      Locul intunecos si racoros din instalatia de climatizare a masinii este un adevarat paradis pentru dezvoltarea microorganismelor cum ar fi mucegai, acarieni, fungii, bacterii si alte tipuri de microorganisme care produc mirosuri foarte urate si boli care sunt asociate cu expunerea la aer conditionat ( sinuzite, rinite, dureri de cap, iritarea ochilor, etc ).

       De fiecare data cand dati drumul la aerul conditionat aceste bacterii depuse pe tubulatura si pe evaporator-ul sistemului de climatizare precum si mirosurile lor sunt aero-purtate in interiorul masinii dvs.
      Pe langa acestea, o alta cauza a mirosurilor urate si persistente in masina poate fi traditionalul miros de tigara ( tutun ), mirosuri provenite de la resturi de alimente ratacite prin masina, mirosuri provenite de la mizeria si umezeala adusa in special iarna pe incaltaminte, mirosul provenit in urma nefolosirii pentru un timp indelungat a masinii, mirosuri provocate de orice alta sursa.
      Solutia este o igienizare\dezinfectare cu echipamentul special Wynn’s Aircomatic II.Acesta prin tehnologia ultrasunetelor atomizeaza o substanta speciala numita Airco Clean in particule mici de aprox 5 microni rezultand o “ceata”. Aceasta “ceata” este circulata si recirculata de prin sistemul de climatizare si interiorul masinii actionand si dezinfectandu-le.


Reincarcare cu freon

Succesiv se face indepartarea umiditatii din sistemul de AC si a impuritatilor depuse, continute de ulei. Uleiul recuperat este colectat intr-un recipient special, impreuna cu celelate impuritati.

Dupa vidarea instalatiei, in vederea indepartarii umiditatii din sistem, se efectueaza reumplerea instalatiei cu cantitatea de freon si ulei recomandata de producator pentru fiecare tip de autoturism in parte.

Dupa verificarea si incarcarea instalatiei cu freon se efectueaza testele de functionare, pentru verificarea parametrilor instalatiei de AC.

Utilizarea regulata a climatizarii permite sa-i crestem durata de viata si sa ne asiguram un confort tot anul.

Sistemul de climatizare nu foloseste doar la racirea aerului din interior in timpul verii, el permitand de asemenea incalzirea si dezaburirea rapida a geamurilor, in timpul iernii.

      Depistare pierderi de Freon

      Un autoturism a carui instalatie de AC a pierdut o parte din cantitatea de Freon, consuma la fel de multa energie (combustibil) – cu un autoturism care este in parametrii, insa eficienta AC este foarte mica.

      Avand in vedere faptul ca, consumul de combustibil creste cu cca 2 l /100 km, in cazul folosirii AC, este bine sa verificam starea sistemului de aer conditionat si sa depistam eventualele pierderi de Freon.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Solicită o programare